Betingelser og vilkår

Betingelser og vilkår

Kjøpsbetingelser
Disse kjøpsbetingelsene gjelder for alt salg fra www.reptilutstyr.net. Kjøpsbetingelsene, sammen med bestillingen din og ordrebekreftelsen, utgjør avtalen mellom oss. Vi leverer foreløpig bare til adresser i Norge. (men til Sverige etter avtale)
I Norge har vi gode rettigheter som forbrukere i følge av forbrukerkjøpsloven

Bestillings- og avtaleprosess   
Din bestilling er bindende når bestillingen er registrert hos oss, og vi er samtidig bundet av din bestilling. Du kan likevel angre kjøpet, både fordi du har rett til det i følge norsk lov se pkt. angrerett.
Når vi mottar din bestilling, vil vi sende en ordrebekreftelse til deg. Les nøye gjennom ordrebekreftelsen når du mottar den, og undersøk at ordrebekreftelsen stemmer med bestillingen.

Opplysninger gitt i nettbutikken
Vi prøver å gi så riktig informasjon som mulig, men det kan likevel skje at vi ikke kan levere akkurat det produktet som du ønsker. I slike tilfeller tar vi kontakt på mail eller telefon.

Vi tar forbehold om at skrivefeil kan forekomme.

Priser
Alle priser vises med merverdiavgift. Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkludere alle utgifter forbundet med kjøpet som utgifter til porto, frakt, emballasje m.m.

Betaling

  Vi benytter oss av Paypal (du trenger ikke å være registret Paypal kunde) betalingsløsning og forskuddsbetaling . Vi registrerer ingen personlige opplysninger om din transaksjon gjennom PayPal. 
 

Det er viktig at du henter pakken din når du får sms eller lapp om at den er levert på postkontoret eller post i butikk. Hvis du ikke henter pakken din må vi belaste deg et gebyr på kr. 250,-. Å unnlate å hente pakken, er ikke det samme som å benytte seg av angreretten! Ønsker du å benytte deg av 14 dagers angrerett, ber vi deg hente ut pakken, fylle ut angrerettsskjemaet som ligger i pakken og sende det sammen med pakken til oss. Kunden betaler returporto ved bruk av angreretten. 

Levering og forsinkelse
Våre varer vil bli sendt fra oss 1-2 arbeidsdager etter bestilling. Levering av produktene skjer via postens servicepakke som vanligvis tar 2-3 dager, men vi kan ikke garantere for framsending med posten. Vi har risikoen for produktet inntil du får de utlevert.

Undersøkelse av produktene
Etter at du har mottatt produktet, bør du, så snart du har anledning til det, undersøke om leveransen er i samsvar med ordrebekreftelsen, om produktene er blitt skadet under transporten, eller om produktene ellers har feil eller mangler. Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom det er noe som ikke er slik du forventet.

Reklamasjon – Forbrukerkjøpsloven
Hvis det oppdages feil eller mangler må forbrukeren innen rimelig tid etter at han eller hun oppdaget, eller burde oppdaget det, gi selgeren melding om at han eller hun vil påberope seg mangelen (reklamasjon).

Angrerett
Ingen handel er avsluttet før du har sett og godkjent varen. Skulle du angre et kjøp sender du varen tilbake i komplett produktemballasje innen 14 dager fra dagen du mottar varene (angrefrist) og vedlegger angrerettskjemaet ferdig utfylt. Du har risikoen for transporten tilbake til oss
Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg.

Returkostnadene bæres av forbrukeren.

Angreretten frafaller:
- Når produktet ikke kan leveres tilbake i tilnærmet samme stand og mengde og dette skyldes uaktsomhet eller manglende omsorg fra kundens side.

Personopplysninger
Vi behandler opplysninger på en betryggende måte. Under får du en nærmere beskrivelse av hvordan vi håndterer disse opplysningene.
Når du handler hos oss, oppbevarer vi blant annet navn, adresse og e-postadresse. Dette er informasjon vi trenger for å levere varene til deg, samt kontakte deg om forhold i forbindelse med bestillingen. Vi er dessuten pålagt å oppbevare denne informasjonen i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti-/returhåndtering, slik at denne historikken ikke kan slettes. Vi oppbevarer av sikkerhetshensyn også ip-adressen som er benyttet for å registrere bestillingen.

Kortnummer oppbevares ikke utover det som er nødvendig for å sikre effektiv håndtering av eventuelle problemer med belastning, oppheving av reservasjon og kreditering.

Reptilutstyr.net selger ikke personopplysninger til tredjepart, og vi bytter eller videreformidler heller ikke slik informasjon med tredjepart.

Priser og levering
Alle priser er oppgitt inkl. mva. og eks. frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt.
Leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende.
Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft.

Forbehold
Vi reserverer oss for skrivefeil og eventuelle prisforandringer.