Om Oss

Vi har startet en nettbutikk med reptilutstyr og vi satser kun på utstyr til reptiler. Vi driver den som en hobby på fritiden, vi startet den for å gi våres kunder litt andre merker enn man vanligvis finner i norske nettbutikker. Vi har mye innen lys og varme, men også ett spennende utvalg på andre ting som F.eks plast planter og fôrskåler.

Hele familien har i flere år vært fascinert av reptiler,  vi er jo så heldige at vi bor så nærme den svenske grensen, så vi har flere bekjente som har reptiler i sine private hjem og hvor reptiler er en del av familielivet. 


Vi fører flere merker som ikke er så kjent i Norge, men som er store og velkjente merker nedover i Europa.


Noe som er viktig for oss det er god service og god dialog med kundene, men siden vi jobber på dagtid så kan det være lettere å få  kontakt med oss på ettermiddagen/kveld, men vi pleier å få svart i løpet av ett par timer også på dagtid.

Vi sender jo varene med Posten/Bring, men det er selvfølgelig mulig å komme hit til oss på Ørje å  hente varene eller om man bare ønsker å  ta en titt på produktene vi har.


Hvis det er noe du mangler i nettbutikken eller som du synes vi bør ha så send oss en mail så skal vi se om vi kan ordne det.

Hilsen ifra oss på Reptilutstyr.

Org. nr : 916184840